Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Uutiset

28.08.2019

Silmätautien hoito käynnistyy Forssan sairaalassa


Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Coronaria ovat solmineet sopimuksen silmätautien erikoissairaanhoidon elektiivisten polikliinisten lääkäri- ja hoitajapalveluiden sekä päiväkirurgisten leikkauspalveluiden toteuttamisesta Forssan sairaalassa.

Uuden toiminnan esittelemiseksi järjestetään avoimet ovet yleisölle, lehdistölle ja muille sidosryhmille silmätautien klinikalla tiistaina 10. syyskuuta kello 13–18. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua poliklinikantoimintaan ja tiloihin, kuten kaihileikkaussaliin.

Silmätautien klinikan toiminta koostuu silmätautien perustason erikoissairaanhoidon palveluista.

Sisällöltään ja toteutukseltaan hoito vastaa yliopistosairaalassa annettua hoitoa. Palvelu toteutetaan julkisen terveydenhuollon hoitoon pääsyn kriteerien mukaisesti. Ensimmäiset vastaanottopäivät ovat syyskuussa.

Lisätietoa tarjottavista palveluista ja hoitoon pääsystä saa Forssan sairaalan silmätautien klinikalta arkisin numerosta 03 4191 3129 (silmähoitajapuhelin) kello 8.00–15.30.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän alueen  asukkaille tarjotaan mahdollisuutta siirtää perustason erikoissairaanhoidon hoito, mukaan lukien päiväkirurginen leikkaushoito, Forssan sairaalaan. Hoidon siirtyminen Forssaan lyhentää potilaiden jonotusaikaa merkittävästi.

Palvelua tullaan laajentamaan ulkopaikkakuntalaisille ja yksityisille asiakkaille syksyn aikana.

Lisätietoja:

Vuokko Varvikko
p. 03 4191 3125
vuokko.varvikko@fshky.fi
Polikliinisen kirurgian yksikön esimies, FSHKY

Anu Äijälä
p. 040 670 1574
anu.aijala@coronaria.fi
Palveluesimies, Coronaria Silmäklinikka Oy 
 

Sivu päivitetty: 11.10.2019
 
 
 
login Synergia Foxy