Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Uutiset

23.10.2019

Uusi sähköinen Omaolo-palvelu on otettu käyttöön


FSHKY:ssä on käytössä uusi sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen palvelu, Omaolo. Omaolosta löytyy terveydentilaa kartoittavat oirearviot sekä kolme palveluarviota. Omaolon käyttö on helppoa ja se säästää sinut jonottamiselta sekä turhilta hoitokäynneiltä.

Terveyteen liittyvät oirearviot

Oirearviosta saat helposti ja luotettavasti tietoa hoidon tarpeesta ja kiireellisyydestä. Oirearvio ohjaa tarkoituksenmukaisen avun piiriin.

Oirearvion täytettyäsi saat vastaustesi perusteella suosituksen, joka perustuu Kustannus Oy Duodecimin lääketieteelliseen tietokantaan eli viimeisimpään tutkittuun tietoon. Palveluun kirjauduttuasi näet paikallisen toimintaohjeen ja saat joko itsehoito-ohjeet, mahdollisuuden lähettää oirearvion ammattilaiselle tai sähköisen ajanvarausmahdollisuuden sairaanhoitajalle. Terveydenhuollon ammattilainen käy oirearviosi läpi ja ottaa sinuun yhteyttä. Palvelu on FSHKY:ssä käytössä 24/7. Terveysasemien sairaanhoitajat vastaavat palvelussa arkipäivisin. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin palvelussa vastaavat Forssan sairaalaan sairaanhoitajat.

Esim. virtsatietulehdusta koskeva oirearvio on tarkoitettu 18 - 75 -vuotiaille naisille ja sen kautta voi saada tarvittaessa myös sähköisen reseptin lääkehoidon aloittamiseksi.

Palveluarviot

Arvio omaishoitotilanteesta

Arvio liikkumisesta kodin ulkopuolella

Arvio henkilökohtaisesta avusta

Palveluun pääset osoitteessa www.omaolo.fi

 
 

Sivu päivitetty: 08.11.2019
 
 
 
login Synergia Foxy