Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Uutiset

08.11.2019

Postilakkoon varautuminen (Huom! Lakko on päättynyt 27.11.2019)


Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi 11.11.2019 ja jatkuu tämän (25.11.2019) hetken  tiedon mukaan 22.12.2019 asti.

Lakko koskee osaa Postin palveluista ja vaikeuttaa postin kulkua. PAU on rajannut lakon ulkopuolelle turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät työt (mm. ruoka-, elintarvike-, ruokakassi-, lääke-, sairaala- ja muut vastaavat paikalliset ja valtakunnalliset terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät lähetykset).

Lakolla on vaikutuksia FSHKY:stä asiakkaille lähetettäviin kutsukirjeisiin sekä hoitopalautteiden ja laskujen postitukseen. 

Niille asiakkaille, joille työtaistelun alkamisen jälkeen postitetaan ajanvarauskirjeitä, soitetaan tiedon perillemenon varmistamiseksi. Jos asiakas tietää odottaa (lähiaikoina) kutsua tutkimukseen/vastaanotolle, eikä kirjettä tule, kannattaa olla puhelimitse yhteydessä kyseiseen yksikköön. Kiireellisessä tilanteessa asiakasta tavoitellaan aina ensisijaisesti puhelimitse.

Seuraa puhelintasi ja vastaa puheluun etenkin, mikäli odotat yhteydenottoa palveluistamme. Puhelut tulevat aina 03 4191 -alkuisesta numerosta.

Hoitopalautteet eli epikriisit näkee Omakannasta
Hoitopalautteet voi katsoa sähköisessä muodossa Omakannasta.

Laskuihin lisää maksuaikaa
Postitse lähetettävät asiakaslaskut mahdollisesti viivästyvät lakon aikana. Tämän vuoksi pidennämme toistaiseksi laskujen maksuajan 30 päivään riippumatta laskulla olevasta eräpäivästä.

Suosittelemme sähköistä e-laskua vaihtoehdoksi postitse lähettämällemme paperilaskulle. E-lasku on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto, jonka saa tilattua helposti omassa verkkopankissa. Voit tehdä E-laskusopimuksen samassa yhteydessä, kun olet maksamassa laskuasi tai käyttämällä e-laskuttajahakua.

Asiakirjojen toimittamisesta
Postilakko on yleisesti katsottu sellaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi, jonka vuoksi määräaika voi ylittyä (esim. oikaisuvaatimuksissa).

Postilakon aikana kuntayhtymälle osoitettuja kirjeitä voi toimittaa kirjaamoon (Forssan sairaala, Urheilukentänkatu 9, hallinto 3. kerros, Forssa) kirjaamon aukioloaikoina: ma - pe klo 9 – 14.30.


 
 

Sivu päivitetty: 02.12.2019
 
 
 
login Synergia Foxy