Uutiset

12.01.2022

Koronarokotukselle ilman ajanvarausta tammikuussaKoronarokotusten 3. annoksia ilman ajanvarausta tarjolla lauantaina 22.1. klo 10-15, Forssan Prismalla, kaikille yli 18-vuotiaille.

Kohdennettu kaikille yli 18-vuotiaille ja lisäksi kaikille yli 18-vuotiaille riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville. Rokotusvälin minimi kaikkien rokoteannosten osalta on perusterveille 18-59-vuotiaille 4-6 kuukautta ja yli 60-vuotiaille sekä riskiryhmäläisille on 3-4 kuukautta.

Huomaathan, että jos olet sairastanut koronan ja saanut kaksi rokotetta, ei 3. rokotetta tarvita (immuunipuutteisille 3. annos kuitenkin annetaan).

Rokotteena on käytössä Modernan Spikevax ja rokotetta on varattu rajallinen määrä jokaiselle päivälle. Modernalla ei voida rokottaa alle 30-vuotiaita miehiä.  


Voit tulla hakemaan kolmannen rokotteen, vaikka sinulla olisi aika jo varattuna tammikuulle tai odottaisit ajanvarauksen takaisinsoittoa. Rokotustapahtuman yhteydessä perutaan jo olemassa oleva aika.  

 

Ajanvaraus sähköisesti osoitteessa forssa.terveytesi.fi. Mikäli et voi varata aikaa sähköisesti, se onnistuu puhelimitse numerosta 03 4191 4191. 

Aikaa voi varata ensimmäiselle koronarokotteelle kaikki yli 12-vuotiaat sekä kolmannelle koronarokotteelle yli 60–vuotiaat ja riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat vähintään 3 kk rokotusvälillä ja 18-59 -vuotiaat 4-6 kk rokotusvälillä.

Suosittelemme sähköistä ajanvarausta, sillä puheluissa on edelleen ruuhkaa. Jo olemassa olevan ajan aikaistaminen on mahdollista sähköisesti tai ajanvarauksettomaan tapahtumaan osallistumalla. Huomioithan kuitenkin, että tapahtumissa on käytettävissä rajallinen määrä rokotteita.