whatsapp-image-2020-05-27-at-174309202526339.jpeg
 

Yhteisötalo

Yhteisötalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja yhteinen olohuone kaikille Forssan seudun asukkaille. Yhteisötalolla seudun asukkaat, järjestöt ja eri palveluiden työntekijät voivat yhdessä ja erikseen tuottaa koko yhteisöä hyödyttävää toimintaa – erilaisia tapahtumia, kursseja ja kerhoja, vertaisryhmiä ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Kaikki Yhteisötalolla järjestettävä toiminta on maksutonta. Kävijöiden saatavilla on myös matalan kynnyksen palveluohjausta.

Yhteisötalon yhteisötilojen käyttö

FSHKY tukee sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tärkeää työtä ja tarjoaa Yhteisötalon tiloja maksutta sote-alan järjestöjen käyttöön. Tiloissa voi sen lisäksi muut toimijat järjestää maksutonta, kaikille avointa ja yleishyödyllistä toimintaa. Kaupallista, poliittista tai uskonnollista toimintaa tiloissa ei voi järjestää.

Haku Yhteisötalon tilojen käyttäjäksi syksylle 2021 ja keväälle 2020 on käynnissä 4.7. asti.

Yhteisötalon tilojen esittelyn voit katsoa täältä.

Hakulomakkeen voi toimittaa osoitteella yhteisotalo(a)fshky.fi, postitse osoitteella Yhteisötalo, Haudankorvankatu 2, 30300 Forssa tai viemällä lomakkeen Yhteisötalon postilaatikkoon.

Yhteisötalon toimistot ja neuvotteluhuoneet

Yhteisötalon toisessa päässä, B-oven takana sijaitsevat Yhteisötalon toimistot. Yhteisötalolla sijaitsevat FSHKY:n nuorten aikuisten sosiaalityön sekä kotouttamistyön toimistot. Lisäksi Yhteisötalolla ottavat asiakkaita vastaan muun muassa FSHKY:n aikuissosiaalityö, Hämeen TE-toimisto, Hämeen setlementin Työpolku-hanke,  Kanta-Hämeen perhetyö ja Forssan kaupungin maahanmuuttajan palvelut.

Yhteisötalon toimistopuolella sijaitsevat myös neuvotteluhuoneet Leppä ja Kerttu. Neuvotteluhuoneet ovat FSHKY.n eri toimijoiden vapaassa käytössä. Lisäksi huoneita tarjotaan käyttöön eri toimijoille, jotka mahdollistaakseen toiminnan Forssan seudulla, tarvitsevat satunnaisia työskentely tai kokoustiloja.

Lisätietoja neuvotteluhuoneista ja Yhteisötalon muista tiloista voit katsoa täältä.

Yhteisötalolla tapahtuu

Yhteisötalon toimintaa palautellaan pikkuhiljaa normaaliksi. Syksyllä taas toiminta jatkuu täydellä teholla. Kesän aikana pyörivät kaikille avoimet ryhmät:

Maanantaisin klo 10-12
Suomen kielen alkeet
Opetellaan yhdessä suomen kielen perusasioita. Ryhmä on kaikille avoin ja siihen voi osallistua yksittäisiä kertoja tai säännöllisesti joka kerta.

Tiistaisin klo 10-12
Suomen kielen keskusteluryhmä
Rentoa keskustelua heille jotka jo jonkin verran osaavat suomen kieltä, mutta kaipaavat lisää mahdollisuuksia päästä kielitaitoa käyttämään. Ryhmä on kaikille avoin ja siihen voi osallistua yksittäisiä kertoja tai säännöllisesti joka kerta.

Torstaisin klo 9-11
Yhteisötalon aamupala ja ruokajako
Tarjolla mukavaa seuraa ja maksuton aamupala. Avoin kaikille. Aamupala on tällä hetkellä tauolla, mutta ruokajako jatkuu normaalisti.

Kaipaamme ideoitasi!

Minkälaista toimintaa seutu mielestäsi kaipaa? Minkälaiseen toimintaan haluaisit itse ottaa osaa?

Olisitko sinä tai edustamasi yhteisö kiinnostunut järjestämään tai ohjaamaan toimintaa Yhteisötalolla?

Kaipaamme ideoitasi, olethan yhteydessä!