Korona info 27.11.2020

Kanta-Hämeen alueella koronatartunnat ovat olleet kasvussa ja tästä syystä alueen viranomaiset ovat antaneet ohjeita siihen miten leviämistä voidaan estää. Erityisesti julkisissa paikoissa liikkuessa pitää olla tarkkana ja välttää ylimääräisiä kontakteja. Yli 10-hengen yksityis- ja yleisötilaisuuksia ei suositella järjestettävän ja tarpeetonta matkustamista tulee välttää.

Haluamme myös Kotouttamossa suojella sekä asiakkaita että työntekijöitä. Tästä syystä päivystämme ensisijaisesti puhelimella. Kun tarvitset Kotouttamon apua, ota ensin yhteyttä soittamalla tai viestillä. Mietitään yhdessä onko välttämätöntä tavata vai voidaanko asia hoitaa muulla tavalla. Työntekijät ovat normaalisti töissä, mutta tekevät enemmän töitä puhelimen välityksellä. 

Muistathan, että mikäli kärsit flunssanoireista, otat yhteyttä terveydenhuoltoon puhelimitse ja noudatat sieltä saamiasi ohjeita. Mikäli sairastut lieviinkin flunssan kaltaisiin oireisiin, jää kotiin sairastamaan äläkä tapaa muita ihmisiä. Pienistäkin flunssan oireista kannattaa mennä koronatestiin. Eli jos sinulla on nuhaa, yskää, päänsärkyä, lihassärkyä tai kuumetta, ota särkylääkettä ja lepää kotona ja mene testiin. Muista pestä hyvin kädet.

Kotouttamon puhelinnumero 050 339 6272