Ajanvaraus lääkäreiden ja hoitajien vastaanotolle (terveysasema)

Jos Sinulla on yksittäinen oire tai terveysongelma, niin voit tehdä oirearvioin Omaolo-palvelussa. Palvelusta saa ohjeet, reseptin ja ehkä jopa ajanvarauksen.

Jos tarvitset kuitenkin lääkärin tai hoitajan vastaanotolle  ajan, vastaanottojen ajanvaraus alkaa arkisin klo 8.00.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Sinulle soitetaan takaisin suunnilleen järjestelmän ilmoittaman ajan kuluttua.

Kun soitat ajanvaraukseen, kuuntele tiedote ja tee tarvittavat valinnat. Hoitaja soittaa takaisin ja tekee  hoidon tarpeen arvioinnin. Kerro hoitajalle asiasi. Asiasi hoidetaan luottamuksellisesti. 

Tarkistamme puhelussa myös henkilötietosi: osoite, puhelinnumero ja lähiomainen. Olethan myös itse aloitteellinen ilmoittamaan,  jos   henkilötietosi ovat muuttunet.

Yhteystiedot ovat tärkeitä jatkohoidon takia erityisesti kun odotat vastausta sinusta tehtyyn lähetteeseen, lääkärin tekemää todistusta, hätätilanteessa tai  kun omaiseesi täytyy saada yhteys. 

Tietosuojan turvaamiseksi pyydämme sinua käyttämään Kelakorttia asioidessasi vastaanotolla ja antamaan muille paikan päällä asioiville asiointirauhan.

Forssan seudulla on käytössä väestövastuutoimintamalli ja tiedon omasta hoitavasta ryhmästäsi saat keskuksesta puh. 03 41911.