Ilmoitus aamukahvista

 
kuva yhteisötalosta
 

YHTEISÖTALO

Yhteisötalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja yhteinen olohuone kaikille Forssan seudun asukkaille. Yhteisötalolla seudun asukkaat, järjestöt ja eri palveluiden työntekijät voivat yhdessä ja erikseen tuottaa koko yhteisöä hyödyttävää toimintaa – erilaisia tapahtumia, kursseja ja kerhoja, vertaisryhmiä ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Kaikki Yhteisötalolla järjestettävä toiminta on maksutonta. Kävijöiden saatavilla on myös matalan kynnyksen palveluohjausta.

Yhteisötalolla tapahtuu

Maanantaisin klo 10-11
Yhteisötalon aamukahvit
Yhteisötalolla aloitetaan ma 2.5.2022 alkaen aamukahvit. Aamukahvit ovat ilmaisia sekä avoinna kaikille.

Torstaisin klo 10-11
Yhteisötalon ruokajako
Yhteisötalolla on ruokajako joka torstai kello 10-11.Poikkeuksista ilmoitetaan facebook-sivuilla. Avustusruuan määrä vaihtelee viikoittain.

Yhteisötalon kierrätyspiste on avoinna tiistaisin ja perjantaisin kello 9-15.

Kaipaamme ideoitasi!

Minkälaista toimintaa seutu mielestäsi kaipaa? Minkälaiseen toimintaan haluaisit itse ottaa osaa?

Olisitko sinä tai edustamasi yhteisö kiinnostunut järjestämään tai ohjaamaan toimintaa Yhteisötalolla?

Kaipaamme ideoitasi, olethan yhteydessä!

Yhteisötalon tilojen käyttö

FSHKY tukee sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tärkeää työtä ja tarjoaa Yhteisötalon tiloja maksutta sote-alan järjestöjen käyttöön. Tiloissa voi sen lisäksi muut toimijat järjestää maksutonta, kaikille avointa ja yleishyödyllistä toimintaa. Kaupallista, poliittista tai uskonnollista toimintaa tiloissa ei voi järjestää.

Yhteisötalon tilojen esittelyn voit katsoa täältä.

Yhteisötalon vuoroihin järjestetään haku kaksi kertaa vuodessa. Sen lisäksi vapaita vuoroja kannattaa kysyä ympäri vuoden.

Hakulomakkeen voi toimittaa osoitteella yhteisotalo(a)fshky.fi,postitse osoitteella Yhteisötalo, Haudankorvankatu 2, 30300 Forssa tai viemällä lomakkeen Yhteisötalon postilaatikkoon.

Yhteisötalon toimistot

Yhteisötalon toisessa päässä, B-oven takana sijaitsevat Yhteisötalon toimistot. Yhteisötalolla sijaitsevat FSHKY:n nuorten aikuisten sosiaalityön sekä kotouttamistyön toimistot. Lisäksi Yhteisötalolla ottavat asiakkaita vastaan muun muassa FSHKY:n aikuissosiaalityö, Hämeen TE-toimisto, Hämeen setlementin Työpolku-hanke,  Kanta-Hämeen perhetyö ja Forssan kaupungin maahanmuuttajan palvelut.

Facebook: Yhteisötalo Forssa