Koriste
 

Tervetuloa  harjoittelemaan ja opiskelemaan FSHKY:ään!

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä (FSHKY) tarjoaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia oppimisympäristöjä Lounais-Hämeen alueella.

FSHKY tuottaa perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon, ympäristöterveydenhuollon ja peruserikoissairaanhoidon palveluja seudun asukkaille. Henkilöstöä kuntayhtymässä on n. 1200.

FSHKY:ssä on käytössä Lifecare potilastietojärjestelmä.

FSHKY:n harjoittelupaikat varataan Jobiili  harjoittelupaikkojen varausjärjestelmästä, jossa pääset tutustumaan FSHKY:n harjoittelupaikkoihin lähemmin. Harjoittelupaikkaa voit myös tiedustella ottamalla suoraan yhteyttä yksikköön tai ottamalla yhteyttä opiskelijakoordinaattoriimme riitta-liisa.konttinen(at)omahame.fi

 Opiskelijana  FSHKY:ssä

Opiskelijana Sinulla on oikeus saada riittävä perehdytys toimintaan ja hyvää ammatillista ohjausta. Sinulla on oikeus saada opiskelun aikana  rakentaavaa palautetta ja arviointia, jota voit hyödyntää opiskelussasi. Toivomme myös, että Sinä pyydät aktiivisesti palautetta ja myös annat palautetta meille. Perustellut yksikön toimintaa koskevat kehittämis- ja parannusehdotukset ovat tervetulleita.

Odotamme Sinun toimivan asiakas- ja potilaslähtöisesti, noudattavan hyviä eettisiä periaatteita ja harjoittelupaikan ohjeita.

Sinä vastaat omasta oppimisestasi, olet aktiivinen ja oma-aloitteisesti kysyt ja selvität asioita. Laadit jaksolle oppimistasi tukevat realistiset tavoitteet. Tunnistat myös omat osaamisesi rajat. Noudatat salassapito- ja tietoturvaohjeita.

Sinulla on mahdollisuus ohjattuna harjoitella opintojesi mukaisesti kokonaisvaltaista ja vastuullista työtä osana moniammatillista työryhmää.