Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 

Ajankohtaista


Kotihoidon palvelusetelit uudistuvat

FSHKy:n kotihoidon palvelusetelit uudistuvat elokuun alusta alkaen. Käyttöön tulevat säännöllisen kotihoidon ja tilapäisen kotihoidon palvelusetelit.

Säännöllisen kotihoidon palveluseteli korvaa kylvetyssetelin ja asiointipalvelusetelin sekä mahdollistaa muunlaisenkin käytön. Säännöllisen kotihoidon palveluseteli on tulosidonnainen ja palveluseteleitä voidaan myöntää enintään neljä tuntia vuorokaudessa.

Tilapäisen kotihoidon palveluseteli on tarkoitettu tilanteisiin, joissa asiakas ei kykene käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja ilman avustajaa. Avun tarvetta on harvemmin kuin kerran viikossa ja alle kahden kuukauden ajan. Tilapäisen palvelusetelin arvo on 25 euroa.Palveluohjaus on yhteyksissä omaishoidon asiakkaisiin korona-tilanteen johdosta.

Vanhuspalveluista ollaan yhteyksissä myös kaikkiin yli 70-vuotiaisiin Fshky:n asiakkaisiin.IKÄIHMISTEN OMA SOMEKANAVA FORSSAN SEUDULLE

Forssan seudulla otetaan käyttöön oma ikäihmisille ja heidän läheisilleen suunnattu Facebook -kanava FanVaari. 

Kanavalla julkaistaan ikäihmisille ja heidän läheisilleen suunnattua informaatiota koronaepidemian aikana Forssan seudulla. Myöhemmin kanavalla on tarkoitus julkaista ikäihmisille ja heidän läheisilleen suunnattua informaatiota esimerkiksi terveydestä, liikunnasta, ravitsemuksesta ja aktiviteeteistä Forssan seudulla. 

FanVaariin suunnattua tietoa voi lähettää sähköpostilla fanvaari@fshky.fi. Lisätietoja kanavasta voi tiedustella sähköpostitse.

Kanavaa ylläpitää FSHKY:n sosiaalihuollon kehittämispäällikkö Karoliina Kärkkäinen ja vanhuspalveluiden palveluohjaajat Minna Kujanpää ja Sanna Paananen.


Ikäihmisten palveluohjaus jos tarvitsette ohjausta / neuvontaa avun / palveluiden suhteen tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä Wiisari 03 4191 6148 arkisin klo 8-14. Neuvontapiste Wiisari toistaiseksi suljettu, ohjausta ja neuvontaa vain puhelimitse. Koronavirukseen liittyvät yhteydenotot: arkisin klo 15:30 asti 03 4191 2010 ja klo 15:30 jälkeen ja viikonloppuisin 03 4191 3000.


Ikäihmisten palveluopas 2020 

Sivu päivitetty: 17.06.2020
 
 
 
login Synergia Foxy