Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Ruisluodon palvelukeskus

Ruisluodon palvelukeskuksessa on 2 vanhuspalvelujen yksikköä, joista 1 on laitoshoitoa ja 1 tehostettua palveluasumista. Asukkaaksi tullaan palveluohjauksen kautta.

Hoiva 1 on 31-paikkainen ympärivuorokautista lyhyt- ja pitkäaikaislaitoshoitoa antava osasto. jonka tehtävänä on asiakkaiden hoiva, sairaanhoito ja saattohoito sekä kuntoutus ja tutkimus silloin kun asiakkaan tila ei edellytä erikoissairaanhoitoa.

Lyhyt- ja pitkäaikaishoidossa toimintamme lähtökohtana on kuntouttava hoitotyö ja omatoimisuuden tukeminen päivittäisissä arjen askareissa huomioon ottaen asiakkaan toimintakyky ja voimavarat.

Hoiva 2 on 42-paikkainen ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen osasto .

Osasto on jakautunut kolmeen 14 asukaspaikan tupaan, joissa jokaisessa on kaksi kahdenhengen huonetta ja 10 yhdenhengen huonetta. Huoneissa on oma wc- ja suihkutila.

Osastolla noudatetaan kuntouttavaa työotetta ja osaston arvoihin kuuluu mahdollisimman hyvän ja turvallisen sekä yksilöllisen hoidon ja huolenpidon tarjoaminen ikääntyneelle, joka ei enää itsenäisesti tai kotihoidon avun turvin pärjää omassa kodissaan.

Ruisluodon palvelukeskuksessa työskentelevällä henkilöstöllä on työhön soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus. Palvelukeskuksessa on myös oma kuntohoitaja.

Lääkäri käy palvelukeskuksessa kerran viikossa.

 

Sivu päivitetty: 28.01.2020

Yhteystiedot

Ruisluodon palvelukeskus, Hoiva 1
Ruisluodontie 19 A, 31300 Tammela
puh. 03 4191 6517

Ruisluodon palvelukeskus, hoiva 2
Ruisluodontie 19 B, 31300 Tammela
puh. 03 4191 6522

Vanha-Similä Pia
asumispalveluesimies
puh. 03 4191 6515
pia.vanha-similä(at)fshky.fi

 
 
 
login Synergia Foxy