Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Ypäjän palvelukeskus

Ypäjän palvelukeskuksessa on kolme vanhuspalvelujen yksikköä, joita 1 on laitoshoitoa ja 2 tehostettua palveluasumista. Asukkaaksi tullaan palveluohjauksen kautta.

Hoivakoti

Hoivakoti on 26-paikkainen, ympärivuorokautista hoitoa tarjoava laitoshoitoyksikkö. Asiakaskunta koostuu pitkäaikaisasiakkaista, intervalliasiakkaista sekä lyhytaikaista hoitoa tarvitsevista asiakkaista.

Hoidossa painotamme kuntouttavaa työotetta. Päivittäisissä toimissa hyödynnämme yhdessä asiakkaan kanssa hänen voimavarojaan. Hoitotyötä toteutamme niin, että asiakas tuntisi olonsa mahdollisimman turvalliseksi. Muita työtämme ohjaavia arvoja ovat kunnioittaminen, yksilöllisyys ja tasa-arvoisuus.

Ruustinna-koti:

Ruustinna-koti on 7-paikkainen kodinomainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yksikkö on tarkoitettu keskivaikeasti ja vaikeasti muistihäiriöisille, käytösoireisille ja psyykkisistä ongelmista kärsiville ikäihmisille. Ruustinna-kodin tavoite on olla mielekäs ja turvallinen asumisympäristö. Ruustinna-kodissa kaikilla on oma huone. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoito-,  palvelu-  ja kuntoutussuunnitelma.

Palvelukoti Valkovuokko: 

Valkovuokko on 15-paikkainen  tehostetun palveluasumisen yksikkö. Jokaiselle asukkaalle laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Suunnitelmassa huomioimme asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet sekä omat voimavarat ja kuntoutumisen. Valkovuokossa  on kodinomaisen tunnelman sekä asukashuoneissa että yhteisissä tiloissa. Valkovuokossa on 3 kahden hengen huonetta ja 9 yhden hengen huonetta.


Ypäjän palvelukeskuksessa työskentelevällä henkilöstöllämme on soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus. Palvelukeskuksessa on myös oma kuntohoitaja ja tiloissamme on ikäihmisille tarkoitettu kuntosali.

Ypäjän terveyskeskuksen lääkärit käyvät palvelukeskuksessa viikoittain.

 

Sivu päivitetty: 18.02.2019

Yhteystiedot

Ypäjän Palvelukeskus/hoivakoti
Rauhalantie 1 A, 32100 Ypäjä
puh. 03 4191 6454

Ypäjän palvelukeskus/Palvelukoti Valkovuokko
Rauhalantie 1 B, 32100 Ypäjä
puh. 03 4191 6416

Ypäjän palvelukeskus/Ruustinna-koti
Rauhalantie 1 A, 32100 Ypäjä
puh. 03 4191 6538

Palojärvi Marjatta
palveluohjauksen päällikkö
puh. 03 4191 6116
gsm 050 532 5011
marjatta.palojarvi(at)fshky.fi

Heikkinen Peija-Petriina
asumispalveluesimies
puh. 03 4191 6540
peija-petriina.heikkinen@fshky.fi

 
 
 
login Synergia Foxy