Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Huoli iäkkäästä henkilöstä

Oletko tavannut työssäsi tai vapaa-aikanasi ikäihmisiä, joiden elämäntilanne, käyttäytyminen tai olemus on aiheuttanut sinulle huolta? Mietit esimerkiksi "Miten tämä henkilö pärjää? Selviytyykö hän jokapäiväisistä arjen toiminnoista? Onko hänellä auttajia?"

Jos vastasit kysymykseen myöntävästi, välität muista. Kun havaitset palveluntarpeen ikäihmisellä tai sinulla on huoli jostakusta, välitä ja ota yhteys Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän palveluohjaukseen. 

Wiisari: Palveluohjaaja 03 4191 6148                                              

  Eteläinen Puistokatu 4, 30420 Forssa                                                                                           Avoinna arkisin klo 10-12

Seuraavasta linkistä voit täyttää sähköisesti ilmoituksen henkilöstö, josta kannat huolto: sähköinen huoli-ilmoitus. Lomakkeen avulla palveluohjaus saa tiedot huolestasi ja henkilöstä. 

Palveluohjaajat tekevät palvelutarpeen selvityksen ja ikäihminen ohjautuu tarvitsemiensa palveluiden piiriin, mikäli tarvetta siihen on.

Ammattihenkilöt ja viranomaiset huomio: teitä koskee ns. vanhuspalvelulain 25 §:n mukainen ilmoitusvelvollisuus. Myös teitä pyydetään ottamaan yhteys edellä mainittuihin palveluohjaajiin ko. tilanteissa.

 

Sivu päivitetty: 11.04.2019
 
 
 
login Synergia Foxy