Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
siiliperhe.jpg
 

Lapsiperheiden palveluohjaus

Kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa, ota ensisijaisesti yhteyttä lapsiperheiden palveluohjaukseen. Palveluohjaus tarjoaa ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille suunnattuihin sosiaalipalveluihin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille seutukunnan perheille, joissa on ainakin yksi alaikäinen. Palveluohjaus on maksutonta ja vapaaehtoista.

Ota yhteyttä palveluohjaukseen esimerkiksi silloin, kun:

Palveluohjauksen tehtävä on tehdä ensiarvio perheen tilanteesta, kartoittaa yhdessä perheen ja verkoston kanssa, minkälaisesta tuesta perhe voisi hyötyä sekä järjestää perheelle tarvittava tuki.

Palveluohjaaja on tavoitettavissasi arkisin klo 9.30-12.00 välillä numerossa 040 648 5604. Mikäli puheluusi ei ehditä vastata heti, voit jättää ääni- tai tekstiviestin ja sinulle soitetaan takaisin.

Kiireellisissä kriisi- ja hätätilanteissa on aina otettava yhteyttä yleiseen hätänumeroon 112. Hätäkeskuspäivystäjä arvioi päivystyksellisen sosiaalityön tarpeen.

Käytämme työssämme toimiva lapsi & perhe -työmenetelmää.

Painaako mieltäsi joku kysymys, joka liittyy omaan tilanteeseesi tai perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen avun tai tuen tarpeeseen? Pyydä apua sosiaalipalveluista klikkaamalla viereistä Pyydä apua! -nappia. Apua voi pyytää myös nimettömänä ja vastauksen saat seuraavana arkipäivänä.


 


 

Sivu päivitetty: 08.07.2020

Yhteystiedot

Sosiaaliohjaaja
ma-pe klo 9.30-12.30
gsm 040 648 5604

 
 
 
login Synergia Foxy