Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Silmätaudit


 

Silmätautien poliklinikalla hoidetaan terveyskeskus-, työterveyslääkärin tai yksityisen silmälääkärin lähetteellä saapuvia potilaita.

Silmätautien toiminta jakautuu silmälääkärin ja silmähoitajan vastaanotto- ja tutkimustoimintaan sekä päiväkirurgiseen leikkaustoimintaan.

Potilaat kutsutaan vastaanotolle ja leikkaukseen kuukauden sisällä lähetteen käsittelystä. Vastaanotolla tehdään hoitosuunnitelma, esim. leikkauspäätös tai sovitaan seurantakäynneistä tarvittavine lisätutkimuksineen. Jatkohoito suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä potilaan kanssa.

Tyypillisiä hoidettavia potilasryhmiä ovat:

 

Leikkaustoiminta

 

Leikkaustoiminta toteutetaan polikliinisen kirurgian yksikössä Forssan sairaalan
1. kerroksessa.

Valtaosa leikkaustoiminnasta on päiväkirurgista kaihileikkaustoimintaa. Potilaat kutsutaan lähetteen perusteella kuukauden sisällä leikkaukseen.

Muu leikkaustoiminta on paikallispuudutuksessa tehtäviä, silmäluomiin kohdentuvia toimenpiteitä. Lisäksi polikliinisen kirurgian yksikössä toteutetaan silmän sisäisiä injektiohoitoja.

Silmätautien ajanvaraukseen liittyvistä kysymyksistä voi ottaa yhteyttä silmätautien poliklinikan silmähoitajaan arkipäivisin klo 8.-15.30.

 

Sivu päivitetty: 24.09.2019

Yhteystiedot

Silmätautien poliklinikka
Forssan sairaala, 1. kerros
Urheilukentänkatu 9, 30100 Forssa
Ilmoittautuminen P-kerroksessa
puh. 03 4191 3129

Silmähoitaja
ma-pe klo 8.-15.30
puh. 03 4191 3129

 
 
 
login Synergia Foxy